Μηχάνημα Πλύσης Στέγνωσης NILFISK SC 250

Πληροφορίες προϊόντος

Πρόκειται για είναι ένα συμπαγές μηχάνημα Πλύσης- Στέγνωσης για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό δαπέδων, με το οποίο θα καθαρίσετε κάθε γωνιά του χώρου σας καθώς εξασφαλίσει αποτελεσματικό καθαρισμό και στις δύο κατευθύνσεις καθώς επίσης και κάτω από έπιπλα και ράφια.

Πρόκειται για ένα ελαφρύ και παραγωγικό μηχάνημα με χαμηλό επίπεδο θορύβου κατάλληλο για καθαρισμό τη διάρκεια της ημέρας . Μια ελκυστική επιλογή για καταστήματα, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες, αρτοποιεία, αλυσίδες γρήγορου φαγητού, ξενοδοχεία, εταιρείες καθαρισμού, κ.λπ.

Η παραγωγικότητα είναι υψηλή λόγω της υψηλής ταχύτητας καθαρισμού καθώς σκουπίζει ,πλένει και στεγνώνει ταυτόχρονα και μάλιστα και στις δύο κατευθύνσεις και προς τα εμπρός και προς τα πίσω.Οι ρύποι μέχρι και τα μικρότερα σωματίδια σκόνης απομακρύνονται αποτελεσματικά από την κυλινδρική βούρτσα των 34- εκατοστών. Για τον περισσότερο σε βάθος καθαρισμό χωρίς την σάρωση ένας κύλινδρος μικροϊνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιλογή.

Κατά τον καθαρισμό, μπορείτε να σηκώσετε τα μπροστινά λάστιχα squeegee από τη θέση του χρήστη για εύκολη σάρωση των μεγαλύτερων ρύπων χωρίς να σταματήσετε. Δυνατότητα επιλογής δυο ροών διαλύματος για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη για την εργασία καθαρισμού σας.

 • Εύκολος χειρισμός: Σχεδιασμός Tank-in-Tank παρέχει εύκολο άδειασμα και ξαναγέμισμα αλλά και εύκολη μεταφορά με το ένα χέρι. Η εργονομική λαβή μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικές θέσεις.
 • Αποτελεσματικό: Μπορεί να σκουπίσει να πλύνει και να στεγνώσει μ' ένα μόνο πέρασμα.
 • Υψηλή απόδοση καθαρισμού:34 εκατοστά κυλινδρική βούρτσα ή ρολό μικροΐνων
 • Παραγωγικό: Δεξαμενή διαλύματος 6 lt & δεξαμενή επιστροφής 6 lt δίνουν μέχρι και 40 λεπτά χρόνο εργασίας χωρίς ξαναγέμισμα.
 • Ισχυρό: Τεχνολογία μπαταριών Λιθίου 36V
 • Πλήρης έλεγχος: Κουμπί OneTouch ενεργοποιεί όλες τις βασικές λειτουργίες και τους αισθητήρες αφής στη χειρολαβή παρέχοντας μια εύκολη λειτουργία
 • Ασφαλές: Ηχητική σήμανση προειδοποιεί για την απουσία νερού στη δεξαμενή διαλύματος
 • Βολικό: Εύκολο στην μεταφορά λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού και του χαμηλού βάρους.
 • Χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης.

  Ζητήστε Προσφορά

  Προϊόν

  Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 9904150